Verzenden en Retourneren

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. 

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-13 werkdagen in Nederland en 12-21 werkdagen in België. 

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar via: https://timeforcheap.nl/pages/track-je-bestelling  

Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

De kosten voor retourneren zijn voor de klant:

Brievenbuspakje
Tot max. 38 x 26,5 x 3,2 cm Vanaf €3,90 
Pakket
Tot max. 100 x 50 x 50 cm Vanaf €6,50

Als je het retourformulier hebt ingevuld kun je de producten opsturen naar het retouradres dat staat aangegeven op het formulier. Zorg ervoor dat je het retourformulier meestuurt en de zending voorziet van een Track & Trace-code.

Als we de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Defect Artikel

Mocht het voorkomen dat je een defect artikel ontvangt, krijg je natuurlijk 100% van de inkoopprijs, inclusief verzendkosten, terugbetaald. Neem in dat geval even contact met ons op. Vermeld hierbij het ordernummer dat in de bevestigingsmail van je bestelling staat. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! We zullen ons best doen om het zo goed mogelijk op te lossen.


Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via deze link jouw product(en) retourneren.

Vragen over je bestelling?

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via ons:

Contactformulier

contact@timeforcheap.nl